Najlepsze Polskie Forum The Bhoys! | Forum CELTIC GLASGOW - Witamy!

FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy

Forum Najlepsze Polskie Forum The Bhoys! Strona Główna

ProfilProfil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości    GalerieGalerie    ZalogujZaloguj    RejestracjaRejestracja 

Polacy za granicą
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 40, 41, 42  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Najlepsze Polskie Forum The Bhoys! Strona Główna -> Ligi i puchary
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Damian
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 20:32, 13 Mar 2006    Temat postu:

Fox napisał:
Damian napisał:
Ty to wiesz jak człowiekowi humor poprawić.

Zycie jest do d..y najczęsciej, trzeba ludziom poprawiać humor Very Happy

Damian napisał:
10 bramek Sosina jest równe 1 Franka czy Rasiaka? Na jakiej podstawie tak sądzisz? Idąc takim tokiem myślenia , to 20 bramek Piechny jest warte tyle co 1 Franka w Championship.
Wogóle denerwuje mnie to lekcewazenie ligi cyprysjkiej. Ludzie to naprawde nie jest taka zła liga jak powszechnie się uważa!! Wystarczy chociażby spojrzec na zdobycze punktowe obydwu krajów w Eur. Pucharach w tym sezonie, Polska 1,125 pkt. , Cypr 3,000 - to jest przepaść! Na dzień dzisiejszy liga cypryjska jets dużo lepsza od polskiej!

Hehe oczekiwałem takiej własnie odpowiedzi Razz tak uwazam ze liga cypryjska jest słaba, mało tego nawet grecka taka jest. Mimo ze Grecy mają kilka mocnych ekip to i tak nie zmienia mojego poglądu. Chodzi mi o siłe wszystkich klubów - o to jaka jest siła całej ligi.
Moze troche przesadziłem - rzeczywiscie trudno umiescic na tej skali polską lige.
Moze skoryguje Frankowski 1 - Sosin 5 - Parówka 8.
Te zdobycze punktowe które przytoczyłeś to troche chyba jednak nie oddają prawdy. Ja tez lubie wszelkie tabelki, wykresy i wskaźniki, ale wiesz jak to Mark Twain powiedział:
"Są trzy rodzaje kłamstw: kłamstwa, bezczelne kłamstwa i statystyki." Very Happy

No wiem , że jest do dupy , właśnie mija kolejny h*** , szary dzień Razz
Niech Ci będzie , że liga cypryjska jest słaba. Co do greckiej , skoro dla Ciebie też jest słaba ( a przypominam , że regularnie greckei zespoły grają w LM) to co powiesz o polskiej lidze?
Ostatnio ogrywają nas wszyscy. Niedługo pewnie Farerzy będą nas ogrywać. Ale co sie bede przejmował w końcu żyjemy w przegranym kraju. Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ebi
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Nie 18:31, 19 Mar 2006    Temat postu:

No to tak bylo z golami;bramka Zurawskiego,Saganowskiego(mecz jeszcze trwa),Sosina i Zdebela.Dla Sosina to juz 22 bramka w sezonie Surprised !
Mam nadzieje,ze wreszcie Janas doceni Sagana i powola go do kadry.Co do Zdebela,to jego druzyna wygrala 4:0 z Brunszwikiem.Bochum jest pierwsze w tabeli,wiec najprawdopodobniej wracaja do Bundesligi.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Oskar
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Nie 19:50, 19 Mar 2006    Temat postu:

...
Cieszy to, że Polacy coraz częściej, i coraz regularniej zaczynają strzelać bramki w Europejskich ligach. Nie wiem czy Sosin idzie na króla, ale mam nadzieję, że za rok Żuraw zdobędzie ten tytuł w Scotish Premier League. Fajnie, że Sagan znowu coś ustrzelił, ale dziwi mnie to, iż nie został powołany do kadry. No cóż, może na następny mecz. Mam nadzieję, że VFL Bochum awansuje z 2.Budesligi do Bundesligi. Co do tego szumu wokół transferu Fabiańskiego do ManUtd to myślę, że to są tylko spekulacje. Podobna sytuacja była pare lat temu, ale z Szymkowiakiem. Kiedy odchodził z Wisły gazety pisały, że interesuje się nim Juventus. A chyba wszyscy wiemy jak się skończyło.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ebi
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Nie 20:45, 19 Mar 2006    Temat postu:

OsKar napisał:
...
Cieszy to, że Polacy coraz częściej, i coraz regularniej zaczynają strzelać bramki w Europejskich ligach. Nie wiem czy Sosin idzie na króla, ale mam nadzieję, że za rok Żuraw zdobędzie ten tytuł w Scotish Premier League. Fajnie, że Sagan znowu coś ustrzelił, ale dziwi mnie to, iż nie został powołany do kadry. No cóż, może na następny mecz. Mam nadzieję, że VFL Bochum awansuje z 2.Budesligi do Bundesligi. Co do tego szumu wokół transferu Fabiańskiego do ManUtd to myślę, że to są tylko spekulacje. Podobna sytuacja była pare lat temu, ale z Szymkowiakiem. Kiedy odchodził z Wisły gazety pisały, że interesuje się nim Juventus. A chyba wszyscy wiemy jak się skończyło.

Hej OsKar.Sosin prowadzi wyraznie w tabeli strzelcow.Gdzies tak o 10 goli gorszy jest jego kolega z zespolu-Solari(nie ten z Realu i Interu Wink ).Moze z Fabianskim sprawa sie rozwinie,bo na meczu mlodziezowki kiedy Fabianski spisal sie fenomenalnie,to juz wtedy odnotowano,ze na meczu byli przedstawiciele Realu i Manchesteru,choc oczywiscie nie przyjechali dla Polakow Razz .Gola jeszcze strzelil 23-letni obronca Krylii Sowietow Krzysztof Lagiewka.Dzieki temu,jego klub nieoczekiwanie wygral z Lokomotiwem Moskwa Surprised

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Damian
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Pon 13:36, 20 Mar 2006    Temat postu:

Solari gra w APOEL - u Nikozja. Razem z trzema innymi Polakami.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ebi
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Pon 17:04, 20 Mar 2006    Temat postu:

Damian napisał:
Solari gra w APOEL - u Nikozja. Razem z trzema innymi Polakami.

Aha,sorry za blad.Engelem,Popiela i ... kto jest tym trzecim polakiem Confused ?Dzisiaj jeszcze gra druzyna Rasiaka i Kosowskiego(Bialkowskiego rowniez oczywiscie).Ciekawe czy Rasialdinho cos znowu strzeli Laughing

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Damian
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Pon 19:37, 20 Mar 2006    Temat postu:

Andrzej Krzysztalowicz.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
GaSmen
Najwierniejszy Celt
Najwierniejszy Celt

PostWysłany: Pon 20:52, 20 Mar 2006    Temat postu:

Ten bramkarz Krzysztalowicz ? O ile sie nie myle gral chyba kiedys w Amice ?

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Fox
Najwierniejszy Celt
Najwierniejszy Celt

PostWysłany: Pon 21:08, 20 Mar 2006    Temat postu:

GaSmen napisał:
Ten bramkarz Krzysztalowicz ? O ile sie nie myle gral chyba kiedys w Amice ?

Amica? raczej nie
On grał chyba w Poloni, miał tez przygode z Legią (ławeczka przez chyba dwa sezony) A tak w ogole to pan Andrzej urodził sie w Bielsku-Białej i swoją kariere zaczynał w BKS-e Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Cyber

PostWysłany: Pon 23:27, 20 Mar 2006    Temat postu:

Ostatnio grał w Jagiellonii. Zaliczył jeden (zupełnie nieudany) występ przeciwko ŁKSowi i zimą opuścił zespół. Obok Adama Kompały to największy niewypał zeszłorocznych transferów.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ebi
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Śro 8:03, 22 Mar 2006    Temat postu:

Cyber napisał:
Ostatnio grał w Jagiellonii. Zaliczył jeden (zupełnie nieudany) występ przeciwko ŁKSowi i zimą opuścił zespół. Obok Adama Kompały to największy niewypał zeszłorocznych transferów.

Pozniej ladnie bronil mlody Stachowiak.

Wracajac do tematu,w poniedzialek Southamption przegral 1:3 i zajmuje 19 miejsce w tabeli!Kosowski wchodzac z lawki zaliczyl asyste.Rasiak tym razem bez gola Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Oskar
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Śro 14:05, 22 Mar 2006    Temat postu:

...
19. miejsce? To chyba jest spadkowe miejsce, nie? Ale wpadka, jeszcze rok temu grali w Premirship, a teraz najprawdopodobnie spadną do Division 2. Dziwi mnie to. Szkoda, że polacy, oczywiście o ile się nie przeniosą do innego klubu, zagrają w Division2. Chociaż ta liga jest pewnie mocniejsz od połowy zespołów z naszej Orange Ekstraklasy.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ebi
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Śro 15:39, 22 Mar 2006    Temat postu:

OsKar napisał:
...
19. miejsce? To chyba jest spadkowe miejsce, nie? Ale wpadka, jeszcze rok temu grali w Premirship, a teraz najprawdopodobnie spadną do Division 2. Dziwi mnie to. Szkoda, że polacy, oczywiście o ile się nie przeniosą do innego klubu, zagrają w Division2. Chociaż ta liga jest pewnie mocniejsz od połowy zespołów z naszej Orange Ekstraklasy.

To nie jest spadkowe miejsce,bo w tej lidze graja 24 zespoly i co ciekawe,nadal jest wyrownany poziom miedzy zespolami.Niedawno Tomek Frankowski powiedzial,ze ogladal mecz pierwszego zespolu w tabeli,z ostatnim i nie widzial zadnej roznicy,a ze nie wiedzial kto gra w jakich koszulkach to moze uznal,ze ten ostatni w tabeli zespol prowadzi Razz Szkoda troche tego Kosowskiego bo tak pieknie mu sie miala ulozyc kariera,a jak to wyglada teraz?Kiedys sobie olal propozycje przejscia do Osasuny Pampeluna i dzis ona walczy o Lige Mistrzow,a Kosa gra na zapleczu angielskiej ligi i siedzi na lawie.Ale trudno sie przemienic z Czerwonego Diabla z Kaiserslaurlten,w Swietego w Southamption Laughing

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Oskar
Celtycki Maniak
Celtycki Maniak

PostWysłany: Pią 7:29, 24 Mar 2006    Temat postu:

...
Panie i Panowie, Marek Saganowski znowu strzelił bramkę, tym razem w półfinale pucharu Portugalii. No, ale niestety jego Vitoria Guimares odpadła. A była szansa na jakiejś trofeum. no cóż zawsze znajdzie się ktoś w lepszej formie.
...
Radosław Gilewicz został bohaterem spotkania Liebherr GAK Graz - FC Superfund Pasching. Napastnik gości zdobył dwa gole i zapewnił swej drużynie zwycięstwo 2:1 (0:1).

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Fox
Najwierniejszy Celt
Najwierniejszy Celt

PostWysłany: Pon 22:44, 27 Mar 2006    Temat postu:

Co ten Kuszczak robi ? Ehh cos nasi golkiperzy ida jednym torem, rozumiem błedy zdarzaja sie kazdemu, ale zeby [link widoczny dla zalogowanych] w 90 minucie przy remisie Shocked . Jak na razie wyzej stawiałem Tomka niz Kowalewskiego w mojej hierarchii polskich bramkarzy, ale dzisiaj sam juz nie wiem.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Najlepsze Polskie Forum The Bhoys! Strona Główna -> Ligi i puchary Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 26 z 42

Skocz do: